چکیده
در این پژوهش برای کاهش هزینه ها، حداقل درصد قیر امولسیون انتخاب و سپس با استفاده از آزمایش هایی مانند سایش در شرایط مرطوب، بارگذاری چرخ و جابجایی افقی و قائم، تأثیر افزودن سیمان تیپ یک و آهک هیدراته و ترکیبای از آن دو در عملکرد مخلوط بررسی می شود. قیر مورد استفاده در ساخت مخلوط اسلاری سیل ایان پژوهش از نوع کندشکن (CMS-2) بوده تا تأثیر استفاده از آن به جای نوع مرسوم دیرشکن (CSS) در زمان شکستن و کارایی مخلاوط مشخص شود. نتایج این پژوهش نشان داده که در مجموع آهک هیدراته تأثیر مثبت و سیمان و آهاک مخلاوط هیدراته و سیمان تأثیر منفی بر عملکرد مخلوط دارد. قیر امولسیون کندشکن زمان شکستن مخلوط را کاهش، ولی مقادار آب اضاافه برای تامین کارایی لازم را افزایش میدهد.
کلمات کلیدی: اسلاری سیل، فیلر، قیر امولسیون، آسفالت حفاظتی
نویسندگان: وریا سیدیان (گروه عمران، دانشکده فنی و مهندسی، واحد نوشهر، دانشگاه آزاد اسلامی، نوشهر، ایران)، حسن دیواندری (گروه عمران، واحد نوشهر، دانشگاه آزاد اسلامی، نوشهر، ایران)
محل و سال انتشار: چهارمین کنفرانس ملی مهندسی عمران و معماری با تاکید فناوری های بومی ایران، (۱۳۹۷)
نحوه استناد: سیدیان، وریا؛ دیواندری، حسن؛ ۱۳۹۷، مروری بر پژوهش های انجام گرفته درخصوص تأثیر افزودن انواع فیلر بر عملکرد اسفالت حفاظتی اسلاری سیل، دومین کنفرانس ملی پژوهشهای کاربرد در مهندسی سازه و مدیریت ساخت، دانشگاه صنعت شریف.
© محتوای علمی این پژوهش بر عهده صاحب اثر است؛ در صورت استفاده از دستاوردهای علمی و پژوهشی مطالعه، مشخصات محققین جهت ترویج فرهنگ احترام به حقوق مالکیت فکری ذکر شود.
گروه مشاورین عمران با تکیه بر دانش فنی به ارائه ی خدمات آموزشی به صورت تخصصی در کلیه ی گرایش های مهندسی عمران، با هدف فراگیری کامل مهندسین در زمینه های مدلسازی عددی و خدمات آزمایشگاهی می پردازد.
— گروه مشاورین عمران —
۰۹۱۱۴۳۱۰۴۱۵ *** ۰۹۳۹۸۴۱۱۵۹۳